TPRA | Beloningsbeleid

De TPRA Benchmark Beloningsbeleid en de Monitor Beloningsbeleid geven informatie over de ontwikkelingen in het beloningsbeleid van Nederlands pensioenfondsen. De TPRA Benchmark Beloningsbeleid en -Monitor zijn al beschikbaar vanaf € 499,- incl. BTW.

 

Benchmark Beloningsbeleid

De TPRA Benchmark Beloningsbeleid brengt de beloningen en vacatievergoedingen aan bestuurders en commissieleden van pensioenfondsen in kaart. Daarbij geeft de benchmark ook inzicht in de omvang van het bestuur, het aantal commissies en het bestuursmodel. De benchmark bestaat uit een algemeen rapport (de TPRA Monitor Beloningsbeleid) met de belangrijkste trends en ontwikkelingen. Daarbij krijgt u toegang tot de data zodat u zelf vergelijkingen kunt maken tussen verschillende fondsen.


INFORMATIE EN BESTELLEN

De TPRA Benchmark Beloningsbeleid kunt u bestellen via het bestelformulier. De benchmark is al beschikbaar vanaf € 499,-, waarbij u informatie ontvangt over de 25 grootste pensioenfondsen. De Benchmark Beloningsbeleid zal in de loop van september 2017 beschikbaar zijn en bevat informatie over 2016 en 2017.

Heeft u vragen? Neem dan gerust contact op.