TPRA | Rating Reports Regelingen

De TPRA Rating Regelingen geeft in één oogopslag inzicht in de kwaliteit van een pensioenregeling. Het overzicht van de ratings van alle beoordeelde regelingen is gratis beschikbaar via het aanvraagformulier. De gedetailleerde TPRA Rating Report Regelingen geven uitgebreide informatie over de opbouw van de score en de marktspreiding van alle beoordeelde aspecten van de pensioenregeling.

 

Rating Reports Regelingen

Het TPRA Rating Report Regelingen vertelt het verhaal achter de regelingenratings en bespreekt punt voor punt de prestaties van de geselecteerde regeling. Het geeft inzicht in de behaalde ratings op de verschillende soorten pensioen (ouderdomspensioen, partnerpensioen, wezenpensioen en arbeidsongeschiktheidspensioen) en de scores op ieder afzonderlijk kenmerk. De flexibiliteit van de regeling en de robuustheid van de financiering zijn eveneens onderdeel van de beoordeling. Een prognose van de toekomstige indexaties of andere waarde aangroei is integraal opgenomen in de beoordeling van de onderdelen ouderdomspensioen, partnerpensioen en wezenpensioen.

De regeling wordt afgezet tegen 213 actieve regelingen. Elke regeling is op meer dan 60 onderdelen beoordeeld. De rapporten beslaan meer dan 50 pagina's en geven een diepgaand inzicht in de kwaliteit van de verschillende onderdelen en eigenschappen van de regeling.

Deze rapporten zijn in verschillende varianten beschikbaar. Bekijk hier ons rapportenmenu.


INFORMATIE EN BESTELLEN

Een diepgaand rapport is beschikbaar vanaf € 2.500,- incl. BTW. U kunt uw rapport bestellen met dit bestelformulier. Heeft u vragen? Neem dan gerust contact op!

U kunt ook alvast onze verkorte en geanonimiseerde demoversie bekijken.


do's and don'ts

De ratings van alle door TPRA beoordeelde regelingen zijn gratis beschikbaar.

De ratings kunnen goed gebruikt worden in de communicatie aan deelnemers over de kwaliteit van de regeling. Bent u bijvoorbeeld een uitvoerder van een regeling of een werkgever en wilt u de TPRA Rating Regelingen gebruiken in uw communicatie aan de deelnemer, bedenk dan wel dat aan het gebruik van de TPRA Rating Regelingen spelregels én kosten verbonden zijn. Overweegt u dus om naar buiten te treden met uw rating, neem dan contact op met TPRA of bekijk de voorwaarden.